Sebastian Waage Mossestad er klar for Fjellhammer IL – Fjellhammer

Sebastian Waage Mossestad er klar for Fjellhammer IL

Som vi presenterte i går har vi signert Sebastian Waage Mossestad på en 2+1 års kontrakt. Vi gleder oss stort til å se Sebastian i den grønne drakta!

Vi tok en prat med Sebastian om hvilke tanker han gjør seg om å komme til Fjellhammer.

Hva gjorde at du ville signere hos oss i Fjellhammer?

Valget falt på Fjellhammer for at prosjektet virker veldig interessant. Jeg tror at klubben har store muligheter for å ta nye steg i årene som kommer, og det er en reise jeg vil være med på. Det opplegget og de folkene de har i klubben tror jeg også kan hjelpe meg til å utvikle meg enda mer som håndballspiller. Så jeg ser veldig fram imot å ta på meg den grønne Fjellhammer-drakten.

Du har nå spilt 2 sesonger i Sverige etter flere sesonger i Norge. Hvilke erfaringer tar du med deg fra Sverige?

Jeg har fått spille i en ekstremt jevn liga her i Sverige hvor absolutt alle kan slå alle. Det har vært en kul erfaring. Selv om Norge og Sverige er veldig likt tar jeg også med erfaring fra det å bo i ett annet land. 

Hva ser du mest frem til med å flytte tilbake til Norge og spille for Fjellhammer?

Jeg ser fram imot å komme tilbake i den norske ligaen som jeg syns har tatt store steg på bare de to årene jeg har vært borte. Det skal bli veldig kult å få teste seg mot flere av de beste spillerne og profilene Norge har å by på. Jeg ser også fram imot å møte gjengen i Fjellhammer og bli kjent med alle sammen.

Vi ser frem i mot at Sebastian kommer til Lørenskog!