Forhåndsomtale Fjellhammer – Nærbø – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Nærbø

Det er kort tid mellom kampene og gutta må bare omstille seg etter gårsdagens tap mot Haslum. For allerede i morgen kommer Nærbø på besøk til Fjellhamar Arena!

Etter en meget god førsteomgang i går holdt det dessverre ikke hele veien inn. Heldigvis kommer den neste muligheten fort. Kampene mot Nærbø på hjemmebane har ofte vært tette og jevne kamper. Det tror vi også denne kampen skal bli.

Nærbø spilte også kamp i går på hjemmebane mot BSK. Det endte med en solid seier til laget fra Jæren med sifrene 35-36. Før morgendagens kamp ligger Nærbø på 6.plass med 23 poeng. De har Bergen og Haslum kun 2 poeng bak seg og er nok veldig klare for å gjøre den 6.plassen enda tryggere i morgen. Sist lagene møttes endte det med seier til Nærbø 33-24.

Herman har vist veldig god form i det siste. Vi håper det fortsetter i morgen!
Foto: Harald Gründel

Vi jakter fortsatt etter å komme oss opp på en av de trygge plassene som gjør at vi holder oss unna kvalik-spill. Det er fortsatt kun 2 poeng opp, men det er heller ikke mange kamper igjen. Så nå må poengene komme for at vi skal kunne være med i kampen om en trygg plass.

Kristiansand vant i går mot Halden, og er dermed oppe på 13 poeng sammen med oss. Vi har KRS på innbyrdes oppgjør og innehar dermed fortsatt 12.plassen.

Nærbø har hatt en tendens til å spille mange jevne kamper på bortebane og vi skal være klare for å fighte gjennom 60 minutter for 2 poeng! Vi tar med oss det som var bra mot Haslum og ser frem til å spille en ny kamp på hjemmebane. Vi gleder oss!

Det er halv pris på ALLE billetter. Kjøp billetter her. Avkast kl.17:00.