Forhåndsomtale Flint Tønsberg – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Flint Tønsberg – Fjellhammer

I morgen setter jentene seg på bussen til Tønsberg for å kjempe om 2 poeng mot Flint!

Vi kommer fra en veldig positiv opplevelse mot serielederen Haslum, som var ubeseirede denne sesongen, før de møtte oss. Til tross for ett positivt resultat, så ser vi mange forbedringsmuligheter i spillet vårt. Vi har litt for lange down-perioder, hvor trykket mot mål blir for svakt og vi ikke henger helt sammen bakover. Til tross for dette, så går vi seirende ut av kampen. Dette viser at potensialet i gruppen vi har nå, er skyhøyt!

Vi ønsker å ta med oss momentet fra de siste kampene inn mot en ny tøff kamp mot Flint Tønsberg. Flint har mange spillere som er gode individuelt (blant annet toppscorer i 1.div) og sammen som lag har de også fin flyt. Vi er forberedt på å møte ett Flint lag som har masse energi og som kommer med ett veldig høyt tempo.

For vår del blir det viktig å stå i vårt konsept og våres prinsipper. Vi ser blant annet at kontringsspillet vårt har tatt steg i det siste. Ankomstsspillet mot Haslum er vi ikke stolte av. Det manglet både struktur og var preget av dårlige vurderinger. Vi ønsker å videreutvikle kontringsspillet og å rette opp ankomstspillet mot Flint.

Vi har veldig troen på en ny spennende kamp mot ett av de beste lagene i divisjonen. Det kommer til å være bra trøkk på banen, og om noen som støtter Fjellhammer er i nærheten, så håper vi de kan være med på å lage trøkk på tribunen også!

Foto: Cathrin Wall