Forhåndsomtale Haslum – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Haslum – Fjellhammer

Torsdag går turen til Bærum og Nadderud Arena for å kjempe om 2 poeng mot Haslum!

Før torsdagens kamp gjenstår det kun 4 kamper av årets sesong. Det begynner virkelig å dra seg til og våres gutter har masse å spille om.

Etter 22 kamper står vi med 13 poeng. Det betyr at det er 2 poeng opp til trygg plass. Ender vi på 12.plass betyr det kvalikkamper mot 4.plassen i 1.divisjon. Går KRS forbi oss og vi ender på 13.plass blir det kvalik mot 2.plassen. 3.plassen i 1.divisjon er Charlottenlund og pga deres samarbeid med Kolstad kan de ikke rykke opp til Rema 1000-ligaen. Dette betyr at hvert poeng er viktig og torsdagens motstander Haslum er en av lagene som har plassene over oss.

Hans er klar for å stenge buret på torsdag!
Foto: Harald Gründel

Haslum har 19 poeng før torsdagens kamp. Det skal bli vanskelig å ta igjen dem, men det er en mulighet for å ta med seg poeng. Sesongen første kamp endte med seier til gutta fra Bærum. Så vi har mye å revansjere!

Denne uken er det 2 kamper og kampen mot Haslum er den første. Det er kun 2 poeng opp til lagene over oss og vi kan virkelig sette press på dem med seier mot Haslum.

Vi er klare for å gi alt for 2 poeng og håper så mange som mulig tar den korte turen til Nadderud Arena!

Avkast kl.18:00 på torsdag.

PS: Lørdag spiller vi sesongens nest siste hjemmekamp når Nærbø kommer på besøk. Det er påskeferie og i den anledning har vi halvert prisene!