Herman Schultz forlater Fjellhammer etter sesongen – Fjellhammer

Herman Schultz forlater Fjellhammer etter sesongen

Etter den inneværende sesongen har Herman Schultz bestem seg for å forlate Fjellhammer til fordel for BSK.

Dette sier Herman selv om overgangen:

Etter alle mine år i Fjellhammer blir det rart og vemodig å måtte takke for seg. Fjellhammer har vært en stor del av livet og jeg har opplevd enormt mye gjennom både junior- og senior-håndballen.

Det begynte med gode kompiser på 01 laget der vi hevdet oss både i Norge og Sverige. Deretter har jeg vært med herrelaget på reisen fra andredivisjon opp til Rema 1000- ligaen. Opprykkene vi hadde kan jeg trygt si er mine beste håndballminner. Etter nå fire år i eliteserien har jeg fått mer og mer tillit, noe jeg kan takke trenerne mine for.

Jeg har fått kompiser og minner for livet. Menneskene rundt klubben, trenere, spillere, støtteapparat og tilskuere har vært med på å forme meg som idrettsutøver og person. Fjellhammer er en fantastisk klubb med fin klubbkultur, men jeg kjenner at det er på tide for min egen utvikling å prøve meg i et nytt miljø. Takk for nå Fjellhammer og alle med grønt hjerte!

Herman har de siste sesongene blitt en av laget sine viktigste spillere, og det har vært morsomt å se hans utvikling gjennom mange år.

Vi vil takke Herman for alle årene i Fjellhammer og for innsatsen han har lagt ned for klubben. Vi ønsker Herman alt godt videre i sin karriere og døren står alltid åpen hos oss i Fjellhammer.

Lykke til videre, Herman!

Herman i kjent stil i den grønne drakta!
Foto: Harald Gründel