Jenter 07 klare for sluttspillet etter full pott i Bring gruppespillet! – Fjellhammer

Jenter 07 klare for sluttspillet etter full pott i Bring gruppespillet!

Etter 8 tøffe kamper står Fjellhammer jenter 07 igjen som gruppevinner med 16 poeng og full pott. 

Etter en tøff start i første runde i Larvik der både Larvik/Turn og Ålgård ble beseiret tok jentene kommandoen i gruppa og så seg aldri tilbake!  Påfølgende runder både på hjemmebane  (mot HK Rygge og Kongsvinger) og i Kristiansand (mot Våg og Haslum) ga nye seiere og de måtte ha 1 poeng i siste fellesrunde på hjemmebane i Fjellhamar Arena for å være klare for sluttspillet.  

Det avgjorde de fint selv med seier mot Gneist i første kamp samt mot Utleira i siste.  Dermed stod de igjen som klare vinnere av gruppen og klare for sluttspillrunden i Fredrikstad 26-28 april der de 8 beste 07 lagene i Norge møtes til dyst.  Der kommer det til å bli tøffe og jevne kamper som både støtteapparat og spillere gleder seg stort til.

Vi gratulerer så mye og ønsker jentene lykke til i sluttspillrunden!

Jentene jubler i garderoben!