Forhåndsomtale Halden – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Halden – Fjellhammer

På søndag går turen til Halden og Halden Arena for å kjempe om 2 poeng mot Halden!

På nyåret flyttet Halden endelig inn i sin nye arena Halden Arena. Etter uttalige år i Remmenhallen er nye Halden Arena på plass. Dette vil nok gi Halden som klubb ett stort løft og hjelpe dem på veien videre. Vi gleder oss til å besøke Halden Arena for første gang på søndag.

Før kamp ligger Halden på 8.plass med 18 poeng på 21 kamper. De innehar dermed den siste sluttspillplassen. Det er de nok fornøyde med og vil være klare for å virkelig kjempe for å holde på denne plassen eller klatre opp til 7.plass. 7.plassen er de kun ett poeng bak.

Halden står med tre tap på rad mot henholdsvis Elverum, Nærbø og Runar. De er nok veldig interessert i å komme tilbake på vinnersporet igjen på søndag.

Fra sist kamp mellom lagene
Foto: Harald Gründel

Sist lagene møttes var 21.10.23 i Fjellhamar Arena. Det ble en skikkelig forsvarskamp for begge lag. Det var lite mål og to lag som spilte godt bakover med 2 gode keepere. Det endte til slutt med seier til oss 22-18.

Vi håper på en lignende kamp til søndag hvor vi tar med oss de to poengene hjem. Etter flere tøffe kamper på rad hadde det virkelig smakt godt med en seier igjen!

Gutta må være klare for å virkelig kjempe på mot et tøft og godt Halden lag. Vi gleder oss til kamp. Avkast kl.18:00 i Halden Arena på søndag