Ny seier for damelaget – Fjellhammer

Ny seier for damelaget

I går spilte vi midtukekamp mot Kjelsås. Damene vant, og har nå tre strake seire, og fire av fem seire etter jul.

Kampen starter med mye rot fra vår side, men vi er heldig at Kjelsås er udyktig fra start. De brenner blant annet tre 7 meter kast og klarer ikke utnytte to tidlige 2 minutter på våre spillere. Etter 14 minutter tar hjemmelaget time out, da leder vi 7-4 uten at vi har kommet skikkelig i gang.

Sarah Deari Solheim ble kåret til vår beste spiller, og hadde seks scoringer og nest sist på to baller. Foto: Cathrin Wall

I de siste 15 minuttene av omgangen, derimot er vi skikkelig på begge veier og øker raskt ledelsen til 16-8, men slipper oss igjen ned og lar Kjelsås knappe innpå til 16-10 når pausesignalet går.

Det har blitt et varemerke at vi fyker ut av startblokkene i 2. omgang, og gårsdagens kamp var intet unntak. På de 10 første minuttene dreper vi kampen, og leder med ni mål, 23-14. Men i stedet for å fortsette å øke slipper vi foten av gasspedalen og lar Kjelsås få fire mål på rappen.

Det ble akkurat som vi forventet inn mot kampen med en motstander som nektet å gi opp, og hele tiden krevde at vi skulle være skjerpet i vårt spill. I perioder klarer vi akkurat det, men det blir noen ganger vi blir litt komfortable og ikke er nøyaktige nok i vårt spill. Enten satser vi ikke tøft nok, eller så er vi for slurvete.

I sum en greit gjennomført kamp av oss, og en uke til vi møter serieleder Haslum på hjemmebane. Kampen går onsdag 13. mars kl. 18.30 i Fjellhamar Arena.

Malin Rustad Wasbrekke stod en god kamp i sin fulle debut for damelaget. Landslagsmålvakten på LK-06 hadde en redningsprosent på 36.8. Foto: Cathrin Wall