Forhåndsomtale Kjelsås – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Kjelsås – Fjellhammer

I morgen møter vi Oslo-laget Kjelsås i Kjelsåshallen kl.19.00. 

Foto: Cathrin Wall

Vi er inne i en god run med både seiere, mange mål fremover og lite innslupne bakover. Det har ikke kommet av seg selv, og jentene har lagt ned et godt stykke arbeid for å få de resultatene som de har. Når vi entrer parketten i morgen skjer det med samme innsats og innstilling som vi har sett de siste kampene. 

At laget tilhører toppen av 1. divisjon er det ingen tvil om. Vi har endelig senket skuldrene og spilt hverandre gode. Flere av de yngre har tatt store steg denne sesongen, og har endelig fått på plass både tryggheten og roen til å prestere. 

Denne kampen blir det viktig å være det laget som styrer tempo. Med det forsvarsspillet vi har levert i flesteparten av kampene vil vi kunne løpe inn mål, likt det vi gjorde i sesongens beste kamp mot Ålgård hjemme for to serierunder siden. Blir det en mer forsvars- / angrepskamp blir nøkkelen å ikke bli passiv bakover, og for offensiv fremover. Vi skal komme ut som vinner av de fleste dueller, med både kollektivt og individuell bearbeiding. 

Kjelsås startet og slutter sesongen med et ungt og urutinert lag, men de har vist at de kan stå godt mot de beste. Rett før overgangsvinduet mistet de sin viktigste skytter til divisjonskollega Flint, men de har erstattet det internt med at flere har tatt ansvar i bakspillerposisjon. På linjen har de også fått litt mer stabilitet med spillere tilbake fra skade, så vel som et målvaktsteam som dekker hverandres svakheter godt. Derfor forventer vi ikke noe annet enn et lag som kommer inn med mye energi og vil vise seg frem. 

Denne sesongen har vi spilt to kamper mot Kjelsås, en i oppkjøringen og hjemmekampen tidligere i sesongen. Vi vant begge med 10 mål, men Kjelsås har blitt bedre og fått mer erfaring på nivået siden da.


Kjelsås ligger nest nederst på tabellen og må mest sannsynlig ta turen ned til divisjonen under. Det betyr ikke at det er en lett match, men vi skal tåle å stå med favorittstempelet. Summen av alle faktorer gjør at vi angriper denne kampen med tanke om å fortsette med det gode spillet og hente poengene, uansett motstander.

Vi gleder oss til morgendagens kamp og er klare for å kjempe om 2 poeng! Avkast kl.19 i Kjelsåshallen.

Foto: Cathrin Wall