DANS PÅ BORDET – Fjellhammer

DANS PÅ BORDET

ÅPNINGSSHOWET til årets Fjellhammer Cup kommer til å bli legendarisk, med en line up som sprenger alle grenser. Artistene utgjør eliten av hva dagens ungdom lytter til, og det er mange lovord om at dette showet er med på å skape en totalopplevelse for deltakende lag som overgår alle forventinger.

Turneringen var fulltegnet allerede før nyttår (307 lag – rekord), og ÅPNINGSSHOWET ble presentert den 1. mars. Derfor er vi sikre på at cupen hadde stått fint på egne ben uten konserten, men det er da ekstra hyggelig å gi tilbake til de deltakende lagene og deres spillere.

I tillegg til ÅPNINGSSHOWET har vi følgende sosiale aktiviteter under årets cup:

SHOWKAMPER:
På lørdags kveld, med full eliterigg, skal utvalgte spillere fra alle klubbene fra 13 – 16 år spille kamp mot hverandre – GRØNN mot GUL. Våre elitetrenere i Robert Hedin og Glenn Solberg skal være coach for hvert sitt lag og duellere med 100-vis av ungdom heiende på tribunen.

Kl.20:00 spiller G/J 13 og 14 år og kl.20:30 spiller G/J 15 og 16 år. Lagene mikses med både gutter og jenter. Det skal være minst fire jenter på banen samtidig.

DISKOTEK:
Aldersgruppen 10-12 år inviteres til vanndisko i Fjellhamar Bad fra kl.19:00 til 22:00. De fra 13 år og oppover møtes i Fjellhamarhallen etter showkampene er ferdig og har felles moro til kl.23:00.

LEADERS PARTY:
Lørdag 1. juni fra klokken 21:00 inviterer vi til en uformell samling av trenere, ledere, dommere, funksjonærer og andre som bidrar rundt cupen. Her kan en diskutere løst og fast om håndball og andre verdensproblemer 🙂 Aldersgrense 20 år.