Forhåndsomtale Fjellhammer – Runar – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Runar

På onsdag kommer Runar på besøk til Fjellhamar Arena for å kjempe om 2 viktige poeng!

Det er kun 7 kamper igjen av årets sesong og det begynner virkelig å dra seg til. På plassene rundt oss på tabellen er det ekstremt jevnt og få poeng som skiller lagene. Spesielt rundt 12-9 plassen er det kun 2 poeng som skiller 4 lag. Bækkelaget og oss ligger 2 poeng bak Sandnes og Haslum på 9 og 10 plassen. Vi og Haslum har spilt 19 kamper, mens BSK og Sandnes har spilt 20. Det er heller ikke langt opp til den siste sluttspillplassen. Der ligger Bergen akkurat nå med 17 poeng og Halden rett foran dem igjen med 18 poeng. Det er altså kun 5 poeng opp til 7 plassen.

Dette betyr at hver eneste kamp fremover vil ha stor betydning på tabellen. Hvert poeng vil telle enormt mye og innbydelses oppgjør vil nok komme inn tellende til slutt.

Onsdagens motstander Runar ligger på 5 plass med 23 poeng på 19 kamper. Runar hadde en god start på sesongen, før det nå har kladdet litt på nyåret. Deres store stjerne Christoffer Rambo røyk korsbåndet under en landskamp i januar og det har satt sitt preg på Runarlaget. på de siste 5 kampene har det kun blitt 1 seier og den kom i forrige runde mot Halden.

Fra sist lagene møttes i Runarhallen.
Foto: Ravn Foto

Sist lagene møttes var i Runarhallen i slutten av November hvor hjemmelaget til slutt vant 38-31. Våre gutter håper å revansjere dette tapet nå på onsdag!

Vi gleder oss til kamp og håper mange tar turen innom arenaen denne onsdagen! Avkast kl.18:30.