Damelaget fortsetter seiersrekken – Fjellhammer

Damelaget fortsetter seiersrekken

I går målte våre beste jenter krefter med Sarpsborg, et lag som på papiret skulle være overkommelig. Men er det en ting årets 1. divisjon har lært oss er at alle slår alle om en ikke er 100 % på fra kampstart.

I 1. omgang bølger det mye frem og tilbake, og lagene bytter på å lede med både ett- og to mål. Etter en rotete omgang hvor vi ikke får satt vårt eget angrep går vi likevel til pause med ledelse på stillingen 13-14.

Inga Sandvold (nr. 14) har en god kamp begge veier, og blir kåret til banens beste. Fasit er sju mål og blir i tillegg tildelt tre 7 meter kast.

Tidligere i sesongen har vi hatt visse oppstartsproblemer inn mot 2. omgang, og brukt litt tid på å komme i gang. Kampene på denne siden av nyåret har vært motsatt. Nå får vi ofte overtaket og lar motstanderen jage etter. Det var også hva som skjedde i går. Fra 13-14 øker vi til 14-21 på kun 10 minutter, og Sarpsborg må ta en time out.

Vi bestemmer oss for å rullere godt på laget for å få alle i spill og har fokus på å jobbe med de prinsippene vi har blitt enige om. Den siste perioden av kampen holder vi kanskje litt for lav intensitet i forhold til hva vi gjorde de første 10 minuttene av omgangen, og kampen ender til slutt med en sju måls seier – 25 til Sarpsborg og 32 til Fjellhammer.

Neste kamp er nok en bortekamp. Den 6. mars skal vi spille mot Kjelsås i Kjelsåshallen. Første mulighet for å se damene i Arenaen er 13. mars når serieleder Haslum kommer på besøk. Vi ønsker full hall og hjelp til å fortsette den gode statistikken vi har på hjemmebane!