Forhåndsomtale Drammen – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Drammen – Fjellhammer

På fredag går turen til Drammen for å kjempe om 2 poeng mot DHK!

Etter forrige ukes seier mot Sandnes ser tabellen litt lysere ut. Vi er kun 2 poeng bak laget som innehar den siste sluttspillplassen og kun 3 poeng bak Halden på 7.plass.

Drammen ligger på 4.plass. Etter en veldig god start på sesongen, har ikke de siste månedene vært like gode for laget fra Drammen. Noen skader og salget av Sindre Aho til Melsungen har påvirket poengfangsten deres noe. Forrige helg slo de Haslum 31-30 etter en veldig jevn kamp.

Drammen har hatt en tendens de siste månedene til å spille jevne kamper og vi tror at fredagens kamp nok også vil bli en jevn batalje. Sist lagene møttes i serien var i Fjellhamar Arena og det var DHK som tok med seg alle poengene hjem.

Fra møtet med Drammen i Fjellhammer Elite Cup
Foto: Harald Gründel

Vi ser frem i mot en tøff kamp på en vanskelig bortebane! Det er alltid tøft å reise til Drammenshallen og denne fredagen blir nok intet unntak.

Vi håper å se flere grønnkledde i Drammenshallen. En god start på helgen med en kort tur til Drammen. Avkast kl.18. Kan du ikke komme til Drammenshallen kan du se kampen på TV2 play.