Forhåndsomtale Fjellhammer – Ålgård – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Ålgård

På lørdag kommer Ålgård på besøk til Fjellhamar Arena til en viktig kamp om 2 poeng!

Vi kommer fra en svak kamp mot Junkeren. 1.omgangen var grei. Da står vi godt bakover, løper etter og har fin flyt i etablert angrep. Vi fortsetter det gode forsvaret i 2.omg, men ankomstspillet og det etablerte angrepet vårt stopper helt opp. Vi slutter å trykke mot mål, skuddene kommer uten bearbeiding og ankomstspillet vi hadde trent på var fraværende. I tillegg er uttellingsprosenten vår ekstrem svak. Dette skal vi rette opp mot Ålgård!

Foto: Cathrin Wall

Ålgård er ett godt lag, som kan møte oss i forskjellige forsvarsformasjoner og som løper mye. Vi er helt avhengige av å ha en tilstedeværelse, være flinke i omstillingen og være sinnsykt tøffe i satsningene våres.

Bakover skal vi ta med oss de gode tingene vi gjør mot Junkeren. Vi har et fotarbeid som gjør at vi er i forkant, vi bruker fysikken våres i dueller og vi gjør en ekstra jobb for å hjelpe hverandre. Klarer vi å sette forsvaret, må vi finne ut av hvordan vi kan omsette det i enkle mål, i enda større grad enn vi har fått til tidligere.

Vi skal ha en solid plan på hva vi ønsker i etablert angrep og være tro til den gjennom hele kampen. Vi er utrolig sterke på hjemmebane, og det er noe vi SKAL opprettholde.

Ta med laget/familie/venner på kamp. Sammen skal vi gjøre Fjellhamar Arena til ett sted motstandere ikke ønsker å komme!

Avkast er kl.14:30 på førstkommende lørdag!