Forhåndsomtale Fjellhammer – Sandnes – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Sandnes

Førstkommende lørdag kommer Sandnes på besøk til Fjellhamar Arena. Dette blir en kamp om 2 veldig viktige poeng. Etter søndagens viktige seier mot Viking TIF er vi klare for å fortsette i vinnersporet.

Sandnes ligger per dags dato på en 8. plass, men ikke hatt den starten på året som de hadde ønsket. De har gått på to tap i 2024 mot Viking TIF og Haslum, og er nok gira på å revansjere seg. Utenom dette har de gjort en veldig god sesong og står med 15 poeng etter 17 spilte kamper. Det blir en veldig viktig kamp for begge lag hvor begge er avhengig av å ta poeng.

Før lørdagens kamp ligger vi 4 poeng bak Sandnes og med seier vil vi virkelig melde oss på i kampen om en sluttspillplass!

Foto: Harald Gründel

Sist gang lagene møttes ble det en 4 måls seier til Sandnes i en veldig målrik kamp. Denne gangen vil vi revansjere oss. Vi håper at vi klarer å stå kollektivt bra sammen i forsvar og sette fart i angrep.

Vi forventer en tøff og jevn kamp og er klare for å gi alt vi har for å vinne! Vi skal krige sammen hele veien og forhåpentligvis stikke av med alle poengene.

Vi gleder oss til kamp og håper så mange som mulig tar turen til hallen for å støtte oss.

Hvis ikke kan du se kampen på TV2 Play. Kampen er kl 17:00.