Forhåndsomtale Viking TIF – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Viking TIF – Fjellhammer

På søndag går turen til Bergen og en ekstremt viktig kamp mot Viking TIF!

Førstkommende søndag venter det som trolig vil bli sesongens viktigste kamp. Først søndagens kamp ligger Viking TIF på den eneste nedrykksplassen med 5 poeng. Vi ligger to plasser over med 9 poeng. Dette sier vel alt om hvor viktig søndagens kamp er.

Viking TIF kommer fra en sterk hjemmeseier på onsdag mot Sandnes, som hadde en veldig god høstsesong. De visste dermed på alvor at de ikke har lyst til å rykke ned uten kamp.

Sist lagene møttes var tidlig i sesongen og at det endte uavgjort i Fjellhamar Arena. En kamp hvor vi følte at vi ikke presterte opp mot vårt beste og hvor vi var skuffet over resultatet. Etter søndagens kamp håper vi at vi sitter igjen i garderoben med en mye bedre følelse!

Sist lagene møttes endte det med poengdeling i Fjellhamar Arena!
Foto: Harald Gründel

Viking TIF har tatt 4 av sine 5 poeng på hjemmebane og viser dermed at det ikke er lett å vinne på deres hjemmebane. Etter 16 kamper spilt er det Markus Buchardt som er deres toppscorer med 67 mål på 16 kamper. Dette gir ett snitt på 4,2 mål per kamp. Så han er en spiller vi virkelig må passe på.

Etter gårsdagens kamp mot Kolstad er gutta igjen klare for en ny kamp. Vi er fullt klar over viktigheten av denne kampen og er klare for å gi alt for å ta med oss 2 poeng hjem til Lørenskog. Vi gleder oss til kamp!

Avkast er søndag kl.18 i Åsane Arena. Kampen kan du se på TV2 Play.

PS: Lørdag 10.02 spiller vi hjemme mot Sandnes.