Forhåndsomtale Kolstad – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Kolstad – Fjellhammer

Endelig er vi i gang igjen! Etter godt over en måned siden forrige kamp i Rema 1000 ligaen er det klart for ny kamp. Det er samme motstander som venter, som vi spilte mot i siste kamp før mesterskapspausen. Nemlig Kolstad.

Torsdag 1. Februar er det duket for oppstart igjen av Rema 1000 ligaen og vi gleder oss veldig.

Sist lagene møttes var Kolstad soleklart det beste laget og vant fullt fortjent 41-23 i Fjellhamar Arena. Det vi derimot tar med oss fra den kampen var folkefesten på tribunen. Med 1700 personer på tribunen klarte vi å skape en ramme rundt kampen som det aldri før har vært på våres hjemmekamper!

Sist lagene møttes!
Foto: Harald Gründel

Per dags dato ligger Kolstad på tabelltopp med 27 poeng, der de kun har gått på 3 poengtap. Og leder dermed tabellen suverent.
Vi holder til i nedre del av tabellen der vi skal gi alt vi har for å klatre oppover. Her er det utrolig jevnt og utover våren vil hvert eneste poeng bli ekstremt viktig! Vi kunne ikke fått en tøffere start enn Kolstad, men det er masse læring å kunne ta med seg videre for resten av sesongen. Det skal sies at sist vi var på besøk i Kolstad Arena tok vi med oss alle poengene hjemme. Så alt er mulig!

Europamesterskapet er over og Kolstad har nettopp fått sine landslagsprofiler til klubbhverdagen. Det er alltid spenning til første kamp etter mesterskapspausen, og etter et tøft mesterskap er det bare å forvente et heltent Kolstad. Tidlig i mesterskapet måtte Magnus Abelvik Rød takke for seg med skade og blir derfor trolig ikke å se på banen 1. februar.

Etter en god treningsperiode i januar gleder vi oss veldig til å starte sesongen igjen. Det blir en tøff start, men vi er klare for å gi alt for 2 poeng!

Avkast kl 18.00. Kampen kan du se på TV2 Play.