Forhåndsomtale Fjellhammer – Utleira – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Utleira

På lørdag kommer Utleira på besøk til Fjellhamar Arena for å kjempe om 2 poeng!

Vi kommer fra en svak kamp mot Glassverket, hvor vi tillater Glassverket å gjøre det de er gode på i altfor lange perioder. Bakover sliter vi med å treffe på riktig høyde. De gangene vi blir for flate, skyter de over oss og de gangene vi er langt nok ute sliter vi med å pakke bak for deres linjespiller.

Fremover i banen tar vi steg tilbake igjen. Vi blir fristet til å ta første muligheten for ofte, som resulterer i presset avslutning. Samtidig klarer vi ikke å straffe dem der vi ønsket i forkant. Vi er rett og slett ikke gode nok i gjennomføring av kamp-planen.

Nå venter Utleira, som først og fremst er ett veldig godt LAG. De har vært sesongens store overraskelse i positiv forstand. De er flinke til å spille på deres styrker og å skjule svakhetene. Dette sammen med innsats og vilje, gir resultater.

Skal vi få med oss de to poengene som vi veldig gjerne ønsker, må vi matche dem på innsatsen, viljen og råskapen! Resultatene våres på hjemmebane er blant de beste i divisjonen! Det er mye takket være støtten vi har følt på fra store og små. Vi er veldig takknemlige for alle som tar turen til Fjellhamar Arena kamp etter kamp og vi ønsker å gi dere den beste underholdningen i retur!

Møt opp på lørdag, så skal dere få se en gjeng med jenter som ofrer alt de har utpå banen!

Billetter til lørdagens kamp kjøper du i appen eller her.