2 poeng mot Levanger – Fjellhammer

2 poeng mot Levanger

2. halvdel av sesongen er i gang, og vi skulle opp mot Levanger fra Trøndelag i runde 15. I bortemøtet tapte vi med tre – 26-29, og var fast bestemt på å revansjere tapet.

1.omgang

Vi starter kampen i 5:1 som vi har hatt suksess med tidligere. Denne gangen, derimot blir vi for passive og klarer ikke få tak på playmakeren til Levanger som styrer opp med både innspill og gjennombrudd. På et tidspunkt er vi seks mål bak, og tar en time out hvor vi justerer forsvaret og blir enig om å sette litt mer fart i fremoverspillet. Til pause har vi spist opp hele Levanger sitt forsprang og går til pause ett mål bak, 14-15.

2.omgang

I 2. omgang er mye bedre, men får ikke godt nok betalt i uttellingen fremover. Ni minutter ut i omgangen har motstanderen igjen fått et forsprang, denne gangen på tre mål, 19-22.

Så gjør vi noen endringer og velger å gå vekk fra vårt forsvar/angrep bytte for å kjøre maksimalt tempo etter. Dette gir uttelling, og de neste 10 minuttene vinner vi hele 11-2 og er i en komfortabel ledelse med 30-24 når det er spilt 50 minutter.

Selv om vi tar foten litt av gasspedalen føler vi oss komfortable nok til å styre tempoet litt mer mot slutten av kampen og kontrollere inn kampen til en tremålsseier, 33-30. Et resultat som gjør at vi også har Levanger på innbyrdes oppgjør i en meget jevn 1. divisjons avdeling hvor det bare skiller seks poeng fra 4. plassen og ned til 11. plass som gir nedrykk.

Vi er for øyeblikket på 6. plass og skal opp mot Glassverket fra Drammen i neste kamp. Den spilles førstkommende søndag kl.16:00 i Drammenshallen. Neste hjemmekamp er helgen etter, lørdag 27. januar kl.16:00 mot et annet trøndelag, Utleira. Vel møtt!