Kaptein Eirik Hornnes Hybertsen oppsummerer første halvdel av sesongen – Fjellhammer

Kaptein Eirik Hornnes Hybertsen oppsummerer første halvdel av sesongen

Vi har tatt en prat med herrelaget sin kaptein Eirik Hornnes Hybertsen om han kunne oppsummere første halvdel av sesongen:

Vi har hatt en veldig varierende første halvdel av sesongen, med flere veldig gode kamper, men også en del kamper på andre enden av skalaen. Det har vært store svingninger i prestasjonene, men vi ser at vi holder ett ekstremt høyt nivå når vi er på. Vi holder tritt med de fleste og har spilt flere gode kamper mot lag på toppen av tabellen.


Det har vært ekstremt kult å spille i nye Fjellhamar Arena og vi har hatt mange tilskuere på mange av våre kamper. Denne støtten setter vi stor pris på og håper det fortsetter videre i 2024. Spesielt de to siste kampene mot Elverum og Kolstad med over 1600 personer i arenaen på disse kampene.

Vi ser frem mot den siste halvdelen av sesongen og vi skal kjempe alt vi kan for å oppnå de målene vi satt før sesongen. På vegne av spillergruppen ønsker jeg en god jul og et godt nytt år til alle i og rundt Fjellhammer IL!

Foto: Harald Gründel