Hovedtrener for damelaget Håkon Korneliussen oppsummerer første halvdel av sesongen – Fjellhammer

Hovedtrener for damelaget Håkon Korneliussen oppsummerer første halvdel av sesongen

Første halvdel av sesongen er gjennomført og her kommer noen tanker fra trenerteamet.

Vi synes vi har en gruppe med veldig stort potensial og vi har tidvis sett hvor gode vi både er som lag, og spiller for spiller. Naturligvis svinger prestasjonene mye, mtp det unge laget vi har. Dessverre har vi vært veldig gode, i for korte perioder, til å hamle opp med de beste lagene.

Når det løsner for dette laget og vi får til 40-45 gode minutter i løpet av en kamp, da skal alle lag slite med å slå oss, uavhengig av hvor lenge de holder toppnivået sitt. Stabiliteten i spillet vårt har vi ikke fått enda. Grunner til det kan være skader og utskiftninger i troppen underveis i sesong. Det tar tid før man blir trygge på hverandre og vi er avhengige av å ha så mange spillere som mulig på hver trening for å skape en sportslig relasjon mellom oss.

Vi kan også se tilbake på en god hjemmestatistikk med 5 seire, 1 uavgjort og 1 tap. Bortestatistikk er i motsatt ende av skalaen med 1 seier, 0 uavgjort og 6 tap. Spesielt flyturene har vært vanskelige for oss å løse.

I andre del av sesongen har vi kun igjen 1 bortekamp som geografisk sett er langt unna. Resten av bortekampene er innenfor en 90-minutters kjøretur.

Vi har satt ekstremt mye pris på støtten vi har fått til nå fra publikum og vi snakker om det støtt og stadig at vi skal kjempe hver dag for dere. Utrolig stas at unge spillere tar kontakt med spillere på damelaget og forteller om hvordan de er idoler og forbilder. Dette gir masse energi, glede og en lyst til å gi tilbake!

Alle oss fra damelaget vil ønske dere en riktig god jul og ett godt nyttår! Vi sees.

Mvh Håkon m/trenerteam