Dette er arrangementsgruppa! – Fjellhammer

Dette er arrangementsgruppa!

Arrangementsgruppa består i dag av en gjeng med +/- 21 frivillige. Alle i gruppa har eller har hatt barn i Fjellhammer, og vi har et stort engasjement for klubben og håndballen.

Hovedoppgaven vår er å sørge for at alle store arrangement/cuper går så bra som mulig. Gode arrangement vil skape engasjement og bygge klubbkultur blant medlemmer og foresatte. Det er ikke tvil om at klubben vår vokser fort, og at oppgavene blir flere i ny hall. I forbindelse med elitekamper så har vi oppgaver som å rigge hallen klar til kamp, sette opp reklame, gjøre klar kiosken, sette opp sekretariat, ta i mot maskoter og Filiuser, ta i mot bortelag og dommere, arrangere teknisk møte, sette opp utstyr til tv sending, rydde ned hallen etter kamp og gjøre den klar til ny kampdag for bredde for eksempel.

Gruppen består av personer med ulike ferdigheter og vi fordeler oppgaver etter ønske og kompetanse. Vi vil beskrive oss som en gjeng som er positive, kreative, arbeidsomme og med godt humør. Vi står på gjennom hele sesongen, og vi ønsker at klubben vår skal utvikle seg videre på toppen og i bredden.

Har du ønske om å bli med i gjengen vår så ikke nøl med å ta kontakt. Vi trenger hver og en av dere til små og større oppgaver. Jo flere vi er som kan jobbe sammen, jo bedre blir vi.