Forhåndsomtale Fjellhammer – Kolstad – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Kolstad

I morgen er det klart for ny kamp når serieleder Kolstad kommer på besøk til Fjellhamar Arena!

I skrivende stund er det kun 22 billetter igjen til kampen. Det betyr at arenaen trolig vil være utsolgt innen kampstart. Så du må skynde deg hvis du skal sikre deg en plass før det er utsolgt.

Vi er klare for å fighte om poeng mot serielederen!
Foto: Harald Gründel

Kolstad ligger som forventet på tabelltopp etter 14 spilte kamper. De står med 12 seiere, 1 uavgjort og 1 tap. Tapet kom mot Runar på bortebane. Etter at de startet storsatsningen sin og hentet hjem flere landslagspillere har de klart å skape en større blest rundt håndballen i Norge. Det kan vi se av billettsalget til denne kampen. Vi syntes dette er utrolig gøy og noe vi vil bidra med så godt vi kan!

Kolstad har levert flere gode resultater i Champions League i høst, med blant annet seiere over THW Kiel og PSG. Så det rår ingen tvil over at vi møter ett ekstremt godt håndballag med flere verdensstjerner på laget.

Det blir en tøff utfordring, men vi har visst tidligere at vi kan henge med og gi alle lag en tøff kamp om poengene. Senest forrige uke da Elverum var på besøk.

Vi gleder oss til å spille foran ett fullsatt Fjellhamar Arena og virkelig kjenne på hjemmebanefordelen. Kle dere i grønt og hei frem våre gutter i jakten på en sensasjon!

Avkast kl.18.