Det nærmer seg ny folkefest i Fjellhamar Arena – Fjellhammer

Det nærmer seg ny folkefest i Fjellhamar Arena

Nå er det ikke mange dagene igjen til Kolstad tar turen til Fjellhamar Arena!

Onsdag 20.desember kommer stjernegalleriet til Kolstad til Lørenskog og Fjellhamar Arena for å kjempe om 2 poeng mot våre gutter. For 2 dager siden var vi ekstremt nærme å ta poeng mot serietoer Elverum. Vi satser på at onsdagens kamp blir minst like spennende som kampen mot Elverum.

Det var en fantastisk ramme rundt kampen som gjorde at gutta fikk masse ekstra energi fra publikum. Det er utrolig gøy å se hvor mange som kommer på kampene våres og støtter oss! Den energien og støtten er viktig.

Foto: Harald Gründel

Det nærmer seg utsolgt i Arenaen og i skrivende stund er det kun 211 billetter igjen til kampen. Skal du på kamp og har ikke kjøpt billett enda må du skynde deg for å sikre deg en plass!

Vi gleder oss til kamp og håper alle kler seg i grønt og heier frem våre gutter!