Det ble bare nesten mot Elverum – Fjellhammer

Det ble bare nesten mot Elverum

Gutta gjorde en formidabel innsats mot Elverum, men det holdt dessverre ikke inn hele veien til poeng.

Foran 1600 personer i Fjellhamar Arena ble det en tett og jevn kamp mot Elverum. De siste kampene mot Elverum har vært jevne og denne kampen ble ikke noe unntak!

1.omgang

Eirik Köpp fikk æren av å sette kampens første scoring bak Morten Nergaard i Elverumsmålet. Det var 2 gode forsvar og 2 gode keepere som satt sitt preg på kampen. Hvert mål måtte kjempes for og det var mange tøffe taklinger. Elverum gikk opp i ledelsen for første gang etter 4 minutter, da Magnus Søndenå satt ballen bak Vegard Bakken Øien i målet.

De neste 10 minuttene av omgangen skiftet det frem og tilbake om hvilket lag som var foran. Herman Schultz sendte oss foran 9-8 etter 17 minutter spilt. De neste minuttene var det Elverum som tok ett lite grep om kampen. Vi gjorde noen tekniske feil og ble straffet. 24 minutter ut i omgangen hadde Elverum sin største ledelse, og var foran 11-14.

De siste 6 minuttene av omgangen klarte ikke vi å kutte noe på ledelsen. Lagene gikk til pause på stillingen 14-17 til bortelaget.

2.omgang

Vi startet omgangen godt da Magnus Solberg reduserte til 15-17. Videre derfra var det dessverre for oss Elverum som virkelig tok grep om kampen. Etter 10 minutter spilt hadde Elverum økt ledelsen sin og var foran 17-22.

Som tidligere denne sesongen ga aldri våre gutter opp og fightet hele veien. Dette gjorde at Elverum aldri helt fikk kontroll på kampen og vi kjempet oss sakte men sikkert inn i kampen igjen.

Etter 23 minutter spilt var Elverum foran 24-27. Kun 3 minutter senere utlignet derimot Arian Olsen Grønskei til 27-27 og lagene var igjen likt før kampens avgjørende minutter.

Dessverre for oss var det Elverum som var best de siste minuttene. Vi hadde mulighetene til å stoppe dem i det siste forsvaret for så å kunne redde uavgjort, men Elverum satt ballen i mål og dermed var det over. Elverum vant 28-30. Herman Schultz ble kåret til vår beste spiller!

Utrolig stemning i hallen

Dette var første gang noensinne det har vært så mye mennesker på en Fjellhammer-kamp. Tusen takk til alle som møtte opp på kamp og lagde en fantastisk ramme rundt kampen. Det var utrolig morsomt for alle involverte.

Kampsponsor DNB

Vi vil også rette en stor takk til vår samarbeidspartner DNB som gjorde det mulig for oss å ha gratis inngang. Uten deres støtte ville ikke dette arrangement vært mulig. Vi ser frem i mot det videre samarbeidet og er takknemlige for å ha dere med på laget!

Årets siste hjemmekamp

Nå ser vi frem i mot årets siste hjemmekamp som er mot serieleder Kolstad. Dette kommer til å bli nok en festaften i Fjellhamar Arena. Det er kun 227 billetter igjen til kampen, så her må du være rask for å sikre deg en plass i arenaen!