Informasjon til dagens kamp – Fjellhammer

Informasjon til dagens kamp

Det er ventet over 1700 personer i Fjellhamar Arena i dag og det er dermed noen viktige beskjeder vi vil komme med rundt arrangementet.

Parkering:
Det er begrenset med parkeringsplasser i området. Det er 4 områder vi vil anbefale at dere parkerer på. Disse plassene er parkeringskjelleren under arenaen, parkeringen utenfor Fjellhamarhallen, ved innkjøringen til Just Padel og skulle det være fullt på disse plassene vil det være mulig å parkere ved Lørenskoghallen og gå i 5 minutter ned til arenaen. Har du mulighet til å komme deg til arenaen med kollekvtivt eller ved å gå er det veldig ønskelig at du benytter deg av disse mulighetene.

Innganger:
Det er 4 innganger til arenaen og vi kommer i dag til å benytte alle disse. De som har billetter til seksjon A, B og G skal bruke inngang 1 (hovedinngangen), de med billetter til seksjon B, C og H bruker inngang 2 (tvers over for inngang 1), de med billetter til seksjon D og E bruker inngang 3 (mot veien), og de med billetter til seksjon E og F bruker inngang 4 (mot veien). Det vil være skiltet om hvor du skal gå inn hvis du skulle være usikker. Er du fortsatt usikker er det bare å ta kontakt med noen i en gul vest. Vi ønsker oss at alle benytter seg av riktig inngang slik at vi får best mulig flyt og mindre kø for dere som skal på kamp! De med ståplasser bruker inngang 1 og 2.

Bruk av billett:

Det er veldig viktig at alle gjør klar billetten sin før dere kommer inn i arenaen. Hent ut billetten fra appen, vis frem billetten i billettluka og trykk på bruk billett. Har du en billett og skal sende den videre til noen andre er det viktig at du sender den videre via appen og ikke som screenshot. Dette gjør at de i billettluken må scanne og det tar lenger tid. Hjelp hverandre og de som er på jobb ved å være forberedt. Dette vil også hjelpe med å minske køen og sikre bedre flyt inn i arenaen.

Møt opp i god tid før avkast. Vi håper så mange som mulig bidrar til at dette blir ett fantastisk arrangement! Vi gleder oss til å ta i mot dere alle.

Avkast kl.18:00

Foto: Harald Gründel