Forhåndsomtale Fjellhammer – Elverum – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Elverum

Etter lørdagens ekstremt viktige seier mot KRS er gutta klare for å fighte om 2 poeng mot Elverum!

Onsdagens kamp mot Elverum er sponset av DNB. Det betyr at DNB spanderer billetten på alle som skal på kamp. Vi setter utrolig stor pris på at våre partnere stiller opp og gir publikum muligheten til å komme gratis på kamp i jula!

Elverum ligger på 3.plass før onsdagens kamp med 20 poeng. Ett poeng bak serielederne Kolstad og Runar. Det skal sies at Runar har 2 kamper mer spilt enn både Elverum og Kolstad.

Elverum har hatt en solid første halvdel av sesongen og ligger som sagt hakk i hel på Kolstad. De to tapene til Elverum i år har kommet mot nettopp Kolstad og ØIF Arendal. Elverum spilte også kamp lørdag. De tok i mot Haslum i Terningen Arena og det endte med en komfortabel seier 37-26.

Sist lagene møttes var 06.09 i Terningen hvor hjemmelaget stakk av med seieren 35-28. Vi håper at resultatet skal bli annerledes denne gangen!

Onsdagens kamp blir også ett gjensyn med tidligere Fjellhammerspiller Simen Søgaard. Det er alltid hyggelig når tidligere spillere kommer tilbake til deres tidligere klubb! Simen ble for øvrig også tatt ut på månedens lag forrige måned sammen med Eirik Köpp. Så han har gjort sakene sine godt!

Simen er tilbake på gamle trakter på onsdag!

Billettene til onsdagens kamp flyr unna og i skrivende stund er det kun 132 billetter igjen til kamp. Det betyr at det blir mer enn 1500 personer i arenaen til onsdag. Dette gleder vi oss stort til og vi ser frem i mot en stappfull arena!

Har du ikke hentet ut billett enda? Da må du være rask før det blir utsolgt.

Vi gleder oss til kamp og vi skal være klare for å fighte om 2 poeng!

Foto: Harald Gründel