Forhåndsomtale Kristiansand – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Kristiansand – Fjellhammer

På lørdag venter Kristiansand på bortebane. Ser vi på tabellsituasjonen akkurat nå, kan dette bli en av sesongens viktigste kamper!

Før lørdagens kamp ligger lagene likt på tabellen med 7 poeng. Sist lagene møttes var i første serierunde hvor vi vant 30-27.

Begge lagene har variert mye i prestasjoner denne høsten. Kristiansand lå lenge nederst på tabellen, men har den siste tiden plukket mer poeng og er nå oppe på likt antall poeng med oss!

Sist kamp for KRS ble en meget solid seier over Haslum på hjemmebane med sifrene 35-22. De regelrett kjørte over Haslum. Det er ekstremt rundt oss på tabellen og 2 poeng vil bety mye. Med seier vil vi kunne klatre forbi BSK og ligge likt med Haslum. Alle lagene rundt oss har en kamp mer spilt og dermed er denne kampen ekstra viktig.

Eirik Köpp er klar for en tur til hjembyen!
Foto: Harald Gründel

Vi forventer oss en tett og jevn kamp som mange av våres kamper har vært denne sesongen. Lørdagens kamp blir ett nytt gjensyn med tidligere Fjellhammer-målvakt Loke Peter Brasen. Kampene mot KRS er også ekstra spesielle for Kristiansands-gutten Eirik Köpp. Vi håper Eirik fortsetter den gode formen, mens Loke kanskje ikke har sin beste dag i målet!

Vi gleder oss til kamp og håper på en god kamp fra gutta i grønt og at 2 poeng blir med hjem til Lørenskog!