Forhåndsomtale Fjellhammer – Flint – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Flint

Ny kamp, og nå i gode, gamle Lørenskoghallen!

Vi møter ett Flint lag fylt med tempo, både i kontra/ankomst og balltempo i etablert. Vi kommer til å ha fokus på vårt spill og våres prinsipper.

Veldig viktig med tilstedeværelse. Slipper vi oss ned ett lite halvsekund, så blir vi hengene etter i både dueller, skudd og innspill. Flint har veldig mange gode duellspillere og er i tillegg flinke til å slippe ball og komme på bevegelsene til hverandre. Alt i alt ett veldig godt lag vi møter!

Her trenger vi altså at alle i laget er «på» og mange tilskuere som lager liv hjelper definitivt! Møt opp for å se to av divisjonens beste lag skal krige om poeng! Vi skal gjøre alt vi kan for at tilskuere skal ha det gøy og at 2 poeng blir igjen hos de grønne!

Avkast er kl.17 i Lørenskoghallen!