Mye bra mot Runar, men det holdt ikke til poeng – Fjellhammer

Mye bra mot Runar, men det holdt ikke til poeng

Etter en veldig god start på kampen, ble det til slutt for tøft for gutta mot Runar. Hjemmelaget dro i land seieren og vant 38-31.

1.omgang

Det var en heltent gjeng fra Fjellhammer som hadde tatt turen til Runarhallen denne onsdagen. Gutta startet kampen i ett høyt tempo og løp inn mange enkle scoringer. Etter kun 5 minutter sendte Eirik Köpp oss opp i en 5-1 ledelse!

Dessverre for oss var Runar raske med å redusere. Etter noen enkle tekniske feil fra oss kunne de kontre inn flere mål. 2 minutter etter at vi ledet 5-1 reduserte Runar til 5-4 på en kontring.

Det var en fartsfylt omgang i ett enormt høyt tempo. Mange scoringer begge veier, men og veldig lite forsvarsspill.

De siste 10 minuttene av omgangen var det Runar som fikk ett godt grep om kampen og tok ledelsen. Da lagene gikk til pause ledet Runar 21-17. Eirik Köpp spilte en strålende omgang og hadde til pause satt ballen i mål hele 7 ganger!

Köpp stod med 7 scoringer til pause!

2.omgang

Etter en god prat i pausen om at vi måtte stå tettere i forsvar og hjelpe hverandre startet vi også denne omgangen på en god måte.

Forspranget til Runar som startet omgangen på 4 hadde blitt halvert på 7 minutter. Runar så seg nødt til å ta en timeout. Noe som skulle vise seg å være veldig lurt.

For etter timeouten scorte Runar de tre neste målene og forspranget var dermed oppe i 5.

Her ifra og ut kom vi aldri nærmere enn 4 mål bak. Runar hadde til slutt god kontroll på kampen og vant til slutt 38-31. Herman Schultz ble kåret til vår beste spiller!

Herman spilte nok en god kamp og ble kåret til vår beste spiller!

Nå ser vi frem i mot nok en bortekamp lørdag 09.desember mot Kristiansand.