Forhåndsomtale Runar – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Runar – Fjellhammer

I morgen setter gutta seg på bussen sørover til Sandefjord for å møte Runar.

Runar har virkelig fått fart på sakene etter en litt tøff start på sesongen. Det resultatet vi alle husker er seieren over Kolstad. De er så langt det eneste laget som har klart kunststykket å slå Kolstad. Runar ligger i skrivende stund på 5.plass med 17 poeng etter 12 spilte kamper.

Morgendagens motstander er ett godt lag med mange gode spillere. Det er naturlig å trekke frem Christoffer Rambo som har blitt toppscorer i Rema 1000-ligaen de siste årene. For oss i Fjellhammer gleder vi oss også til ett gjensyn med Kasper Sjursen Syversen. Kasper gikk til Runar før sesongen, men har i de siste kampene slitt med en skade og det er usikkert om han spiller i morgen.

Kasper i aksjon for oss i fjor.
Foto: Harald Gründel

Tord Lea Knutsen har virkelig prestert godt for dem denne sesongen etter overgangen fra Sandnes. Han er også en spiller vi må passe godt opp for. Han har blitt kåret til månedens spiller denne høsten og er også Runar sin toppscorer.

Vi ser frem i mot en ny kamp og en ny mulighet for å ta poeng. Det er alltid tøft å reise til Runarhallen, men vi har de siste årene vist at vi kan ta poeng fra alle og har gjort det mot Runar senest i fjor.

Vi gleder oss til kamp og skal gi alt for 2 poeng! Det hadde smakt utrolig godt. Avkast kl.18:30 i Runarhallen.

Foto: Harald Gründel