Det ble ingen poeng med hjem fra Arendal – Fjellhammer

Det ble ingen poeng med hjem fra Arendal

Det ble dessverre ingen poeng med hjem fra Sør Amfi i går! ØIF ble til slutt for tøffe og vant 30-26.

1.omgang

Det var en svingende 1.omgang hvor vi havnet litt bakpå fra start. Vi bommet mye skudd og vi endte totalt med 4 straffebom denne kampen. Det blir mye og ekstra surt når man ser på sluttresultatet…

Litt ut i 1.omgangen fikk vi satt noen skudd og stod godt i forsvar. Vi knappet innpå ledelsen til ØIF og var helt oppi ryggen deres. Dessverre for oss var avslutningen av omgangen svak. ØIF økte ledelsen og gikk til pause med en ledelse på 16-11. I løpet av omgangen fikk også Henrik Hartz Hagen rødt kort for skudd i ansiktet på ØIF sin målvakt på en straffe.

2.omgang

Dette ble en mye bedre omgang sett med våres øyne. Nok en gang ble det en tøff start på omgangen og ØIF hadde ett godt grep på kampen.

Som alltid viste gutta bra med fight og sluttet ikke med å krige på. Det gjorde at vi kom nærmere ØIF. Dessverre for oss kom sluttspurten for sent og vi kom aldri nærmere enn 4 mål. Sluttresultatet ble 30-26 til hjemmelaget. Mirko Vicentijevic ble kåret til vår beste spiller.

Mirko spilte en god kamp mot ØIF!

Dette var en kamp som svingte veldig og hvor vi sitter med en følelse at vi hadde enda mer å gå på. Det gjør selvfølgelig resultatet ekstra surt.

2 bortekamper på rad

Nå venter det 2 viktige bortekamper for herrene. Først er det Runar også venter KRS til en ekstremt viktig kamp! Vi skal trene godt frem til disse kampene og skal være klare for å kjempe om enda flere poeng.