Forhåndsomtale ØIF Arendal – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale ØIF Arendal – Fjellhammer

Søndag er det klart for en ny bortekamp i Rema 1000-ligaen, og turen går denne gangen til Arendal!

ØIF inviterer til Folkets kamp, så vi regner med at det blir masse folk på tribunen. Det er alltid gøy med mye folk på tribunen. Dette blir også det første gjensynet med tidligere Fjellhammerspiller Sondre Gjerdalen.

Sondre fra tiden hos oss i Fjellhammer!

Litt om ØIF Arendal

Etter 10 spilte kamper ligger ØIF Arendal på 4.plass med 13 poeng. De har variert veldig med flere gode kamper, men også noen dårlige. Spesielt bortekampen mot Viking TIF som de tapte veldig overraskende 36-33. De er også ett av kun to lag som har slått Elverum i årets sesong. Sist kamp borte mot Haslum ble det en storseier med sifre 32-19.

ØIF Arendal har Rema 1000-ligaens toppscorer i laget. Dette er dansken Mathias Larson. Etter at han var ute store deler av fjorårets sesong, har han virkelig slått ut i full blomst denne sesongen. På 10 kamper har han bøttet inn 75 mål, som gir ett snitt på 7,5 mål hver kamp. Han har virkelig vist seg som en viktig spiller for ØIF i jakten deres på medaljer. Han er en spiller vi virkelig må passe opp for!

Tøff kamp om 2 poeng

Kampene mot ØIF har ofte vært tette og jevne. Flere spennende kamper hvor vi også har vunnet eller tatt med oss poeng hjem fra Sør Amfi. Dette har vi stor tro på at også søndagens kamp skal bli.

Etter lørdagens seier mot Bergen ser vi oppover på tabellen og med en god kamp i Arendal på søndag kan vi virkelig starte å klatre på tabellen. Det blir selvfølgelig en ekstremt tøff kamp, men alt kan skje i håndball.

Vi gleder oss uansett til kamp og skal gi alt for 2 poeng!

Kampen kan du se på TV2 Play.