Håkon Korneliussen om morgendagens kronekamp! – Fjellhammer

Håkon Korneliussen om morgendagens kronekamp!

Kronekamp! Ett deilig ord for både a-lagene og klubb. Kronekamp pleier å bety masse folk, god stemning og drahjelp i en tøff tid økonomisk for idretten. Vi håper dette ikke er et unntak!

Vi møter Kjelsås. Skal man se på forhåndstips av serien, er dette et lag vi skal slå. Vi vet fra tidligere kamper at det ikke fungerer å bare møte opp. Det kreves vilje, konsentrasjon, engasjement og tilstedeværelse. Kjelsås på en god dag er ett bra lag, som kan ta poeng mot alle lag i serien.

Vi møter ett lag som har forskjellige spennende spillertyper. Det kan komme skudd, pasningsfinter, innspill og satsninger når vi minst forventer det. Som nevnt over, blir konsentrasjon ett nøkkelord.

Vi har jobbet med vårt spill, og legger som vanlig mest fokus på hva vi selv skal gjøre. Vi har deler av spillet vi ønsker å videreutvikle, blant annet helkontra og ankomst med hele laget. Her har vi tidligere sett at vi har endel å hente, spesielt med tanke på at forsvaret/målvakt til tider har vært fantastisk bra! Vi ser rett og slett på hvordan vi kan utnytte det gode forsvaret til å få flere «enkle» mål.

Vi håper vi kan gi tilskuerne en fartsfylt kamp, med masse innsats og glede. Vi gleder oss helt vilt til å spille foran masse folk som lager god stemning i hallen!

Vi ønsker at hver og en som møter opp, kjenner på en lyst til å møte opp på fremtidige hjemmekamper. Det starter med oss selv.

Vi ønsker Håkon og jentene lykke til med morgendagens kamp!