Forhåndsomtale Fjellhammer – Sarpsborg – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Sarpsborg


På lørdag tar vi i mot Sarpsborg til en spennende kamp!

Sarpsborg er nyopprykket for sesongen, men det synes ikke på måten de går uredde til verks mot motstandere som har vært på nivået lenge. De har blant annet slått Glassverket og spilt uavgjort mot Junkeren. Dette er motstandere vi har spilt jevnt mot.

Sarpsborg har mange forskjellige spillertyper, som gir dem fin variasjon i angrepsspillet og mye å spille på. De har også en samarbeidsavtale med Fredrikstad BK, som gjør at de har mulighet til å ha med 3 spillere fra elitenivå.

Nå har vi hatt en helg uten kamp, og perioden fra forrige kamp er brukt godt. Vi har trent med bra trykk, blant annet sammen med Follo. Nå handler det om å få det ut i kamp.

Vi føler en trygghet i Fjellhamar Arena, og vi er fortsatt ubeseiret på hjemmebane! Bli med på å lage en fest i hallen. Det er små marginer som kan avgjøre på dette nivået, og tilskuere som har det gøy på tribunen kan hjelpe til å bikke dette riktig vei!