Kampreferat BSK – Fjellhammer

Det ble dessverre ingen poeng med hjem fra Ekeberghallen i går.

Det var en jevn kamp mot BSK i går, som vi dessverre tapte 34-30.

1.omgang

BSK åpnet kampen best og gikk rett opp i en 3-1 ledelse. Gutta ble ikke stresset av å ligge litt bak i starten og jobbet seg sakte men sikkert inn i kampen igjen. Vi stod veldig bra i forsvar og Vegard reddet mye i målet. Dette gjorde at etter 8 minutter utlignet vi til 4-4 på kontring etter godt forsvarsspill.

Dessverre for oss bærer resten av omgangen stort preg av at vi bommet veldig mange 100% sjanser. Vi kommer til mange gode muligheter, men Simen Westby i BSK-målet reddet dessverre for oss mange av disse skudddene. Da hjalp det litt at vi stod så godt i forsvar. Til pause var stillingen 14-10 i favør hjemmelaget.

Vegard stod en veldig god 1.omgang

2.omgang

2.omgang ble veldig annerledes enn den første. Tempoet økte betraktelig og det var ikke like godt keeperspill eller forsvarsspill på begge sider av banen. Det var mye mål og mange gode offensive prestasjoner.

Dessverre for oss var det også BSK som åpnet denne omgangen best. 10 minutter ut i omgangen hadde de økt ledelsen med 2 mål og stillingen var 21-15 til hjemmelaget. Er det noe vi har vist gjennom hele sesongen så langt er det at vi aldri gir opp. Vi jobbet oss inn i kampen og da det gjenstod 6 minutter av kampen reduserte Herman Schutlz til 28-27.

Vi ble veldig jagende hele omgangen og spesielt de siste 5 minuttene. Dette gjorde at BSK var best i slutten av kampen og dro i land seieren med stillingen 34-30. Dermed ble det null poeng denne søndagen i Ekeberghallen.

Herman Schultz ble kåret til vår beste spiller!