Forhåndsomtale BSK- Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale BSK- Fjellhammer

Etter en deilig seier mot Halden forrige helg, er gutta igjen klare for å kjempe om 2 viktige poeng mot BSK!

Forrige ukes kamp mot Halden var en 4-poengskamp og søndagens kamp mot BSK er akkurat det samme. Før søndagens kamp har begge lagene 5 poeng, så 2 poeng i denne kampen vil bety enormt mye for begge lag.

BSK slo Haslum med scoring i siste sekund forrige runde og kommer dermed fra en sterk seier på bortebane. BSK føler nok at de har hatt en litt variert start på sesongen. Akkurat som oss. De er nok klare for å klatre videre oppover på tabellen, men vi har ikke tenkt til å la denne klatringen starte på søndag!

Forrige sesong ble det to veldig forskjellige kamper mot BSK. Første kamp vant BSK komfortabelt 33-23, mens kamp to endte med en solid seier til oss 37-29.

BSK har stort sett det samme laget som i fjor og det er spesielt 2 dansker vi må passe opp for. Bakspilleren Jens Dolberg har fortsatt denne sesongen hvor han slapp i fjor og snitter på 6 scoringer per kamp så langt denne sesongen. Linjespilleren Christoffer Langerhuus er den som scorer nest flest mål for BSK og har ett snitt på 5,1 scoringer så langt denne sesongen.

Vi spår at det kommer til å bli en tett og jevn kamp og hvor vi håper at vi tar med oss 2 poeng hjem til Lørenskog!

VI håper mange tar den korte turen til Ekeberghallen på søndag for å heie frem gutta til 2 poeng. Avkast kl.18.