Morten møter gamleklubben – Fjellhammer

Morten møter gamleklubben

Når Halden kommer på besøk til Fjellhamar Arena på lørdag, møter Morten Linder sine lagkamerater de to foregående sesongene. Vi har snakket med Morten før lørdagens kamp!

Hvordan blir det å møte gamle lagkamerater i kamp?

Det er alltid spesielt å møte gamle lagkompiser, og så særlig når det er Halden, som jeg kom fra i år. Et lag og en klubb som betyr mye for meg og familien, så det blir et hyggelig gjensyn!

Hva slags type lag er det vi møter på lørdag?

Vi møter et lag som spiller hurtig håndball, og som bygger på byens kjente Udda-mentalitet! De er sultne ulver, og kjemper og sloss hele kampen.

Hvem må vi passe opp for?

Jeg syns de har et veldig godt lag i år, hvor særlig Jørgen Jansrud og Nicolai Neupart står foran som gode eksempler. Vi må også passe på hurtigheten til Mounir Cherie og Sander Julien.

Hva må vi gjøre for å kunne slå Halden?

Vi må utpå banen med en krigermentalitet, holde oss til avtalene våres, og få hjelp fra de fantastiske tilskuerne som har møtt opp i år. Det hjelper selvfølgelig å score flere mål enn det andre laget også 😉

Har du en oppfordring til publikum om hva de skal bruke lørdagen til?

Jeg oppfordrer alle til å ta turen til Fjellhamar Arena på lørdag. Det begynner å bli kaldt ute, så da smaker det med noe varmt i koppen, og godt med aktivitet på tribunen mens dere hjelper oss frem mot en viktig seier! Vi ses💚

Vi takk Morten for praten og ønsker han og resten av laget lykke til med lørdagens kamp!

Foto: Harald Gründel