Hovedtrener Håkon sine tanker om dagens kamp – Fjellhammer

Hovedtrener Håkon sine tanker om dagens kamp

Vi har snakket med hovedtrener på damelaget Håkon Korneliussen og fått hans tanker om dagens kamp mot Junkeren!

I dag venter en tøff kamp mot Junkeren.

Junkeren har hatt en fin start på sesongen med 3 seiere, 1 uavgjort og 1 tap. Junkeren har beholdt store deler av laget som gjorde det bra i fjor, og de har fått inn noe nytt som gjør at bredden i laget har blitt større. Dette gjør at de har et samspill som er bra. Junkeren er et lag som kriger igjennom hver kamp. Her er det innsats og vilje i 60 minutter.

Om vi skal ta med oss 2 poeng, så må vi minst matche dem på disse områdene. Samtidig har Junkeren ett spill med mange varianter. Her handler det om at vi beholder konsentrasjonen bakover og står på hva situasjonen tilsier, ikke hva vi tror skal skje. Vi trenger din hjelp på tribunen.

Møt opp og bidra til god stemning, så skal vi legge ned en ekstrem innsats og vilje som inspirerer!

Vi ønsker jentene og Håkon lykke til med dagens kamp!

Foto: Harald Gründel