Forhåndsomtale Fjellhammer – Haslum – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Haslum

Lørdag kl.17 er det klart for en ny hjemmekamp i Fjellhamar Arena når Haslum kommer på besøk!

Etter 6 spilte kamper står vi med 3 poeng, mens lørdagens motstander Haslum står med 7 poeng. Poengene til Haslum har kommet etter seier mot Viking TIF (26-33), seier mot Nærbø (34-26) seier mot Halden (29-20) og uavgjort mot DHK (32-32).

Haslum har hatt en meget solid start på sesongen som du ser av kampene over og ligger på en foreløpig 7.plass. I fjorårets sesong tok de kun 2 poeng, så vi kan trygt si at de har forbedret seg stort i år. Haslum er ett lag som spiller med masse energi og viser masse glede i spillet sitt. Dette har de dratt stor nytte av så langt denne sesongen. Skal vi ta de 2 poengene på lørdag må vi matche deres energinivå.

Dette vil vi ser mer av på lørdag!
Foto: Harald Gründel

Vi kommer dessverre fra en rekke med 4 tap og er ekstremt klare for å snu denne trenden på lørdag. Ved seier vil det være gode muligheter for å klatre oppover på tabellen. Sist sesong ble det 4 poeng av 4 mulige mot Haslum, men vi regner med at lørdagens kamp blir mye tøffere enn fjorårets kamper!

For å kunne kjempe ekstra om de to poengene kommer vi til å trenge DIN støtte fra tribunen. Vi er helt avhengig av god støtte fra tribunen.

Det er GRATIS INNGANG for alle Fjellhammerspillere i grønt, mens alle andre kan kjøpe billetter i appen eller her!

Vi gleder oss til en ny kamp og håper å se mange av dere i arenaen på lørdag! Avkast kl.17.