Billettsalg Fjellhammer – Haslum – Fjellhammer

Billettsalg Fjellhammer – Haslum

Etter 3 tøffe kamper på rad er vi igjen klare for en ny hjemmekamp og nye muligheter for å kjempe om 2 poeng!

Lørdag kl.17 braker det løs i Fjellhamar Arena når Haslum kommer på besøk! Vi har hatt et godt tak på Haslum de siste årene og vi håper det fortsetter på lørdag. Haslum har sett mye bedre ut denne sesongen enn den foregående og har startet sesongen godt. Så dette blir en tøff kamp om poengene!

Billettsalget til kampen er åpent og du kan som alltid kjøpe billetter i appen eller her! Vi håper mange holder av lørdagen for en tur til Fjellhamar Arena. Med DIN støtte fra tribunen har vi stor tro på at de 2 poengene blir igjen hos oss!

Det er gratis inngang for alle Fjellhammerspillere som har på seg grønn genser eller drakt. Vi sees i arenaen på lørdag!