Kampreferat Nærbø – Fjellhammer – Fjellhammer

Kampreferat Nærbø – Fjellhammer

Det ble en tøff kveld på Jæren for våre gutter i går. Nærbø ble for sterke og vant 33-24.

Det var en sulten gjeng som ankom hallen i går og var klare for å hente hjem noen poeng!

1.omgang:

Det var en rotete åpning med mange tekniske feil fra vår side. Tekniske feil har dessverre vært en gjenganger de siste kampene våres. Nærbø tok tidlig tak i kampen og etter 8 minutter var de allerede foran med 4 mål. Vi jobbet oss litt inn i kampen igjen og 5 minutter senere reduserte Herman Schultz til 9-7. Resten av omgangen fortsatte i mye av det samme. Nærbø hadde grei kontroll og vi fikk ikke knappet innpå. Nærbø gikk til pause med en 16-12 ledelse.

2.omgang:

Dessverre for oss ble 2.omgangen preget av mye bomskudd og fortsatt mange tekniske feil. Dette gjorde at Nærbø fikk løpt inn mange enkle mål og ledelsen deres økte raskt. Halvveis ut i omgangen hadde ledelse økt betraktelig og vi lå under 24-16.

Resten av omgangen ble vi hengende bak, mens Nærbø fortsatte å kjøre på. De ga seg ikke før det stod 33-24 på måltavla. Vegard Bakken Øien ble kåret til vår beste spiller.