Forhåndsomtale Nærbø – Fjellhammer – Fjellhammer

Forhåndsomtale Nærbø – Fjellhammer

Etter 2 kamper mot Drammen på 4 dager venter Nærbø på bortebane!

På søndag setter gutta seg på flyet og reiser til Nærbø for å krige om 2 nye poeng. Så langt har vi 3 poeng, men det er så tett og jevnt i årets serie at 2 poeng vil gjøre at vi kan klatre en del plasser. Det viser seg også så langt at alle kan slå alle. Etter en del skuffende resultater er vi nå klare for å reise oss igjen og ta med oss 2 poeng hjem.

Foto: Harald Gründel

Nærbø har hatt en varierende start på sesongen. Nesten som alle lag har hatt. Forrige søndag gikk de på ett stort tap mot Haslum (34-26) før de på onsdag slo ut ØIF Arendal i NM etter en jevn kamp som endte 31-30. Dette viser at prestasjonene kan svinge enormt og det er det som gjør det så spennende! Hver eneste kamp lever sitt eget liv. Nærbø er gode på hjemmebane med ett fantastisk publikum i ryggen så det er alltid tøft å reise dit for å skulle plukke med seg noen poeng hjem.

Vi reiser til Nærbø med full tro på 2 poeng og vi gleder oss til å kjempe om 2 nye poeng!

Kampen kan du se på TV2 Play.