Vi bytter til vinterdekk for deg! – Fjellhammer

Vi bytter til vinterdekk for deg!

Snart er vinteren her og det er på tide å bytte til vinterdekk! Våre elite gutter og jenter stiller med kyndig veiledning og bytter dine dekk igjennom 5 dager/kvelder i oktober på en trygg måte. Du kan enten bestille time eller ta drop in! Du finner oss i parkeringshuset under Fjellhamar Arena (følg skilting). Her kan du holde varmen mens vi skifter dekk for deg. Det er også veldig kort vei for å få sett litt håndball i mellomtiden. Merk at du får inngang til NM20 kamp for jr gutter den 11 oktober, inngang til Fjellhammer – Haslum HK (Rema 1000 ligaen), Halden (Rema 1000 ligaen) hjemme den 21 og Fjellhammer – Junkeren 18.oktober når du kjøper dekkskift! Du kan kjøpe billett til kamp og for dekkskift i appen nå!


Takk for at du bidrar til lokalidretten!