Ute av NM etter tap mot Drammen – Fjellhammer

Ute av NM etter tap mot Drammen

Cupeventyret tok slutt mot Drammen i drammenshallen ondsag kveld.

1.omgang

Kampbildet i dagens kamp var veldig likt lørdagens kamp. Lagene fulgte hverandre tett i starten og etter 8 minutter ledet vi 5-4. Derimot ble de 10 neste minuttene veldig tøffe. Drammen scorte de 7 neste målene og plutselig var de foran med 6 mål. Vi jobbet oss litt inn i det igjen og satt endelig ballen i mål igjen etter en lang tørkeperiode. Vi kom oss dessverre ikke noe nærmere frem til pause og DHK kunne gå til pause med en solid 17-10 ledelse.

2.omgang

Etter en god prat i pausen hvor vi ble enige om å holde det gående i de siste 30 uansett hva det stod på måltavla var det igjen dessverre DHK som startet omgangen best. Vi gjorde mange tekniske feil som resulterte i mange enkle scoringer for Drammen. 9 minutter ut i omgangen var ledelse økt til 9 mål.

Gutta våres ga aldri opp og sakte men sikkert var ledelsen til DHK nede i 4 mål. Kristian Kjelling måtte ta en timeout for å ta seg en prat med sine gutter. Dessverre for oss var det en vellykket timeout og DHK scorte de to neste målene. Vi stod på og jobbet hele veien inn som resulterte at stillingen til slutt ble 28-25 i favør hjemmelaget.

Magnus Solberg ble kåret til vår beste spiller.

Dermed var vi ute av årets NM og da er bare å flytte fokus over til seriespillet og søndagens bortekamp mot Nærbø! Der skal vi gi alt for 2 poeng.