Billettsalg Fjellhammer – Kolstad – Fjellhammer

Billettsalg Fjellhammer – Kolstad

Onsdag 20 desember kommer stjernegalleriet til Kolstad på besøk til Fjellhamar Arena!

Vi gleder oss enormt til denne kampen og håper du gjør det samme. Kolstad kommer med flere landslagspillere og har det siste året virkelig satset tungt for å komme til toppen av norsk håndball. Med flere landslagspillere som Sander Sagosen, Gøran Johannesen, Magnus Rød og Torbjørn Bergerud har de virkelig satt Kolstad på kartet.

Det er ikke ofte du kan se spillere av dette kaliberet på norsk jord, så denne muligheten vil du ikke gå glipp av!

Billettsalget er nå åpent og du kan sikre deg en billett i appen eller her. Det lønner seg å være raskt ute for her vil billettene forsvinne fort! Vi ønsker oss full hall og masse støtte fra hjemmepublikummet.