Surt tap og nye muligheter – Fjellhammer

Surt tap og nye muligheter

Som forventet ble det en tett og jevn kamp mot Drammen, som dessverre endte med seier til bortelaget 26-25.

Lagene fulgte hverandre tett i starten av kampen før Drammen rykket ifra og opparbeidet seg en 11-6 ledelse etter halvspilt omgang. Så våknet gutta til liv og Hans Gran stod godt i målet. Sakte men sikkert jobbet vi oss inn i kampen og da lagene gikk til pause var stillingen 12-13. En god opphetning som viste at dette kom til å bli jevnt hele veien.

Drammen startet også denne omgangen best og nok en gang måtte gutta virkelig kjempe for å komme inn i kampen igjen. 13 minutter ut i omgangen hadde DHK økt ledelsen og var foran med sifrene 23-18. Robert Hedin valgte da å ta timeout for å ta seg en prat med spillerne.

Det så ut til å fungere bra. Nok en gang viste gutta god innsats og at de aldri gir opp. Da det gjenstod 5 minutter av kampen var vi kun ett mål bak og var med igjen for fullt. Drammen var dessverre det beste laget de siste 5 minuttene og dro i land seieren. Herman Schultz ble kåret til vår beste spiller!

Herman viste muskler nok en gang!

Ny mulighet på onsdag

Allerede om 2 dager står Drammen på motsatt banehalvdel igjen, denne gangen i NM. Det er en perfekt mulighet for å revansjere lørdagens tap. Det blir spennende å se om begge lagene gjør noen endringer til denne kampen etter lørdagens kamp.

Vi gleder oss uansett til en ny kamp og går for videre spill i NM. Vi håper mange Fjellhammersupportere tar den korte turen til Drammen på onsdag og støtter gutta!