Forhåndsomtale Fjellhammer – Drammen – Fjellhammer

Forhåndsomtale Fjellhammer – Drammen

Det er kun 2 dager igjen til Drammen kommer på besøk til Fjellhamar Arena. Gutta er klare for å reise seg etter det skuffende tapet mot Sandnes forrige helg!

Drammen har hatt en god start på sin sesong og ligger på en foreløpig 2.plass etter 4 spilte kamper. De står med 3 seiere og 1 uavgjort. Det eneste poengtapet til Drammen kom forrige fredag mot Haslum. Det endte med 32-32 etter at Drammen hadde mulighet til å avgjøre kampen i siste angrep. De fikk ballen i mål, men det var ett sekund for sent og dermed endte det med poengdeling.

Vi er klare for å krige om 2 poeng!
Foto: Harald Gründel

Drammen har sett veldig solide ut, men vi har sett i årets serie at alle kan ta poeng mot alle. Det har allerede vært mange overraskende resultater. Hver eneste kamp lever sitt eget liv. Kampstart på lørdag er 17:00.

I Fjellhammer Elite Cup spilte vi jevnt mot DHK og det endte med 1-målsseier til gutta fra Drammen. Vi regner med at lørdagens kamp blir tett og jevn med masse gud håndball!

Etter 2 hjemmekamper ligger på ett snitt med 838 tilskuere på kamp. Det er en veldig god start på vår tid i vår nye arena. Vi har fortsatt lyst til å øke dette tallet gjennom hele sesongen. Første mulighet til å være med å bidra til at tallet øker er førstkommende lørdag kl.17. Vi håper mange venter med å dra på hytta til etter lørdagens kamp. Start heller høstferien i arenaen!

Har du ikke kjøpt billett enda? Da kan du gjøre det i appen vår «Fjellhammer Håndball» eller her!
Inviter venner og bekjente til kamp for en god start på høstferien!