Seier og 2 poeng mot Glassverket – Fjellhammer

Seier og 2 poeng mot Glassverket

Vi visste på forhånd at Glassverket er en motstander som kan slå alle lag i denne divisjonen om de får flyt. I store deler av kampen hindrer vi dem nettopp i dette.

I 1.omg gjør vi mye bra, men mangler det siste lille. Forsvarsmessig står vi fint i konseptet, men mangler fysikk og aggressivitet til å fullføre hver duell. Dette gjør at Glassverket får opp balltempo og vi sliter med å være tidlig nok i duell. En veldig god Daniella i mål gjør at vi holder på en ledelse store deler av omgangen. Fremover er vi generelt ikke gode nok i 1.satsingen, og når vi er det, så holder vi for lenge i ballen til å få utnyttet det. De gangene vi kommer til gode muligheter, så er vi for enkle i avslutningen.

I 2.omg er forsvaret mye bedre, spesielt vårt 5-1 forsvar. Vi presser veldig ofte til ønskede avslutninger i mot, og gir Glassverket vanskelige alternativer. Som i 1.omg, tar Daniella det som kommer forbi. 8 innslupne i 2.omg. 4 innslupne de siste 20 minuttene når kamper skal avgjøres. Det er ekstremt bra!

Veldig gledelig hvordan laget jobber sammen igjennom dårlige perioder, og samtlige bretter opp ermene for å sikre 2 poeng!

Tusen takk til alle som møtte opp og heiet oss frem til 2 poeng! Nå setter vi fokus på Volda! Tøff bortekamp, mot seriefavorittene. Vi tror og håper vi kan gi dem en god kamp!