Kampreferat Sandnes – Fjellhammer – Fjellhammer

Kampreferat Sandnes – Fjellhammer

Det ble en skuffende kamp i går mot Sandnes som endte med null poeng med hjem i bagasjen. Det endte med seier til hjemmelaget 38-34.

1.omgang

Før kamp snakket vi om at vi skulle være klare fra start og vise oss fra en helt annen side enn mot Viking TIF. Ut fra startblokkene ble det derimot tøft. Sandnes gikk rett opp i en 4-1 ledelse og det så ikke ut som om vi var klare for kamp. Kampen startet i ett høyt tempo og det ble mange scoringer begge veier.

Sakte men sikkert våknet gutta til liv og kjempet seg inn i kampen. Halvveis ut i omgangen reduserte Eirik Köpp til 11-9 fra straffemerket. Det skulle gå enda litt lenger tid før vi var i ledelsen for første gang i kampen.

Etter 23 minutter var vi for første gang i ledelsen med stillingen 15-14. Dessverre for oss ble gleden kortvarig. Vi gjorde flere tekniske feil på rad som gjorde at Sandnes enkelt kunne løpe inn flere mål. Plutselig var de foran med 4 mål igjen. Stillingen til pause var 20-17 til hjemmelaget.

2.omgang

Etter det en god prat i pausen var det ett helt annet lag som kom ut på gulvet i 2.omgang. Endelig ble det spilt bedre forsvar som også ga Vegard i målet bedre arbeidsvilkår. Etter kun 7 minutter av omgangen hadde vi snudd kampen og ledet 23-22.

Dessverre for oss ble også denne ledelsen kortvarig. Vi gjorde flere tekniske feil offensivt og klarte ikke å stå i mot Sandnes defensivt. Plutselig hadde hele kampbildet snudd igjen og Sandnes var foran med 4 mål.

Resten av kampen svingte det litt frem og tilbake. På det nærmeste var vi kun ett mål bak på stillingen 31-30. Nærmere enn dette kom vi ikke. Derfra og ut var Sandnes det beste laget og vant til slutt 38-34.

Det blir vanskelig å vinne håndballkamper når man slipper inn 38 mål. En skuffende kamp hvor vi må ta med oss all læringen vi kan. Mirko Vicentijevic ble kåret til vår beste spiller.

Mirko ble vår beste spiller!

Ny hjemmekamp lørdag 30.september mot Drammen!

Det er kort mellom slagene i Rema 1000-ligaen og på lørdag kommer Drammen på besøk til Fjellhamar Arena. Det har ofte blitt tette og jevne kamper mot DHK de siste årene og vi regner med at det blir en ny jevn kamp på lørdag. Møt opp i arenaen og støtt gutta i kampen om 2 viktige poeng!